Почитувани,   

  

Сајтот и онлајн продавницата за деца ВИАРТ Ве информираат дека на 15 април 2021 година е формиран КЛУБ НА ПРИЈАТЕЛИ ВИАРТ.  

Сите кои што ќе извршат онлајн нарачка преку сајтот www.viart.mk или кои што ќе купат производ во нашата продавница ВИАРТ на ул. Борка Талески бр.48 (во близина на Универзалната сала во Скопје), тел. (02)3132650 ВИАРТ, ќе станат членови на Клубот на пријатели ВИАРТ и ќе добијат членска картичка од Клубот на пријатели ВИАРТ.  

Секоја нарачка и продажба ќе се евидентира и на крајот од месецот членовите на Клубот на пријатели ВИАРТ ќе добиваат поени, награди, роденденски попусти и слично.  

Почитувани наши соработници и потрошувачи, Ви благодариме за довербата и членството во Клубот на пријатели ВИАРТ 

 

Ве поздравува, 

 

Тимот на ВИАРТ