Мени
Вашата кошничка

Креативни и едукативни игри

Код: MQNV83
Можеме ли да ја спасиме планетата?Да, и тоа на многу начини!Можеме да ја штедиме енергијата, да ја заштитуваме недопрената природа, да се придружиме на оние кои ги чуваат водата и воздухот на 101 начин!Со јасни објаснувања и интересни еколошки проекти, чуварот на природата Дејвид Белами ..
230.00 ден.
Код: U4YY2D
Едукативното издание „Shpejt dhe lehtë deri te të folurit e drejtë“ е резултат на соработката помеѓу „Феникс“ и логопедскиот и дефектолошки центар „Интеракција Плус“. „Shpejt dhe lehtë deri te të folurit e drejtë“ се состои од дидактички вежби од логопедски карактер за визуелно учење и запознавање ..
150.00 ден.
Код: MNDUQH
Енциклопедијата “Животински свет” ќе стане голем пријател на сите млади љубители на природата кои сакаат да го збогатат своето знаење за животните кои ја населуваат нашата планета.Во оваа прекрасна книга ќе можете да откриете: Како изгледа човечката рипка? Зошто клукајдрвците најавуваат дожд? Да..
240.00 ден.
Код: U3EFWJ
Водич за родителите, воспитувачите и наставниците Десет основни правила за помош на децата при учењето Позитивниот став за способностите на децата Вниманието при учењето Асоцијации, визуелизација, цртање, боење и слично Патот до успехот Речникот и јазичките способности Улогата на родит..
210.00 ден.
Код: MJ5Z3K
Енциклопедијата “Мориња и океани” содржи безброј прашања и одговори за животинскиот и растителниот подводен свет, тајните на длабочините, големите морепловци и нивните патишта и безброј други занимливости што се случуваат во водите на морињата и океаните на нашата планета.Од оваа ретка и значајн..
290.00 ден.
Код: MEJQ3U
Кинески ѕид Триумфална капија Кривата кула Дворецот Версај Таџ Махал Ѕид на плачот И многу други.....
290.00 ден.
Код: MCF2YA
Хомер Сократ Александар Македонски Архимед Вилијам Шекспир Наполеон Бонапарта Јохан Себастијан Бах И многу други.....
290.00 ден.
Код: MFG5GY
Оган Тркало Стакло Часовник Компас Парна машина Автомобил Телефон Авион И многу други.....
290.00 ден.
Код: MXTH94
Енциклопедиски албум со 60 самолепливи сликички!Јохан Кеплер Пјер и Марија Кири Никола Коперник Антоан Лоран де Лавоазје Леонардо да Винчи Антони ван Левенхук Луј и Огист Лимиер Гулјелмо Маркони Јохан Мендел Димитриј Иванович Менделеев Герхард Кремер Жозеф и Етјен Монгол..
230.00 ден.
Код: MNA2XG
Во енциклопедијата “Растителен свет” ќе најдете голем број прашања и одговори поврзани со растителниот свет на нашата планета. Ќе откриете од каде водат потекло растенијата, како изгледаат, какви се нивните стебла, нивните плодови, за што се употребуваат, како се преработуваат...Во оваа ретка кн..
240.00 ден.
Код: MYH3YZ
Високо во планините, длабоко во морињата, во непреодните џунгли, во врелите пустини – нашата планета ја населуваат милијарди живи суштества кои го сочинуваат чудесното царство на животните.Оваа илустрирана детска енциклопедија ФАУНА е наменета за најмладите читатели и љубители на животните и во ..
290.00 ден.
Код: U3TDN6
Едукативното издание „Чекор по чекор до правилен говор“ е резултат на соработката помеѓу „Феникс“ и логопедскиот и дефектолошки центар „Интеракција Плус“. „Чекор по чекор до правилен говор“ се состои од дидактички вежби од логопедски карактер за визуелно учење и запознавање со основните поими, пред..
210.00 ден.
Прикажани 1 од 12 до 47 (4 Страни)