Мени
Вашата кошничка

Најчесто поставувани прашања

На ул. Борка Талески бр.48 во Скопје, а тоа е во близина на Универзалната сала, или попрецизно: зад Вучко, спроти Сојузот на слепите и веднаш до продавницата Пингвин. 

Да, сосема се исти, а тоа е и целта – граѓаните од целата Република да можат да пазарат во ВИАРТ под истите услови како и оние од Скопје. 

Да, постојано ќе објавуваме нови и интересни содржини за децата и нивните родители, но ќе презентираме и книги и други изданија за деца, како и едукативни и креативни производи за деца. 

Да и тоа постојано секој месец на определена тема, а на крајот од месецот ќе им доделуваме награди (книги) на најдобрите автори на песни, раскази, пиеси, цртежи, фотографии, стрипови и слично. 

Да. Секој граѓанин и дете нека ни испраќа предлози и идеи, но и материјали за сајтот (текстови, фотографии, илустрации и слично), а ние веднаш ќе ги објавиме и на крајот од месецот најдобрите и ќе ги наградиме со книги и други наши изданија за деца.