Мени
Вашата кошничка

Правила и услови

ПОЛИТИКИ И УСЛОВИ ЗА КОРИСТЕЊЕ НА СИСТЕМОТ ЗА ЕЛЕКТРОНСКА ТРГОВИЈА
  

НАЧИНИ НА ПЛАЌАЊЕ
 
Одберете го самите Вие начинот на плаќање. На интернет-книжарницата феникс.нет.мк можете да изберете помеѓу два метода на плаќање: 

1.Плаќање на фактура/уплатница
2.Плаќање со платежна картичка
 
1. Плаќање со фактура/уплатница
 
Уплатата може да ја извршите на местото каде вообичаено ги плаќате Вашите сметки. 

2. Плаќање со платежна картичка
 
Доколку при нарачката го одбравте овој начин на плаќање, системот автоматски ќе ја изврши трансакцијата преку електронското плаќање на Комерцијална банка - Скопје. 

Со самиот пристап на интернет страницата на ФЕНИКС и при нарачка на производите/услугите, давате согласност дека ги прифаќате условите од оваа Политика за користење на системот за електронска трговија.
 
ФЕНИКС ги задржува правата за промена на овие политики и услови во секое време, а промените ќе бидат истакнати на оваа страница.