Мени
Вашата кошничка

За нас

ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО СВЕТОТ НА ВИАРТ! 

 

Почитувани, 


ВИАРТ не е обична онлајн продавница за играчки, едукативни и креативни производи, книги за возрасни, изданија за деца лектири и списанија. 

Има на овој продажно-информативен и едукативно-креативен портал и посебна Топ листа на најбараните производи од сите области.  

Ама тука се и Препораките и советите за повеќе области и тоа: играчките, книгите, и едукативните и креативните изданија. 

Радоста е наша, но и заедничка, ако барем малку Ви помагаме и Ви помогнавме при изборот на нашите производи и воопшто со препораките и советите за најмладата популација, но и за возрасните корисници. 

Трендовите ги следиме редовно и постојано, а чекорејќи заедно со Вас, драги и почитувани наши редовни и постојани соработници и комитенти  - ја создаваме и трајната доверба, деловната комуникација и долгорочната и нераскинлива традиција! 

 

Ви благодариме за поддршката, соработката , забелешките предлозите, сугестиите... 

Порачувајте и плаќајте директно на нашиот електронски сајт, а пишувајте ни на следниов наш мејл: info@viart.mk, или јавете се на нашите телефони: 3238036, 3132650, 3137047.  [Онлајн продавницата ВИАРТ е во рамките на фирмата Феникс ДООЕЛ - Скопје.
Таа е отворена во соработка и со поддршка на Асоцијацијата за е-трговија на Македонија, преку јавен повик за поддршка за отворање интернет продавници.

Оваа активност е дел од иницијативата „Ecommerce4All” која се реализира од страна на Асоцијацијата за е-трговија на Македонија, со поддршка на Проектот на УСАИД за развој на деловниот екосистем.
Светот се дигитализира. Следете го и Вие трендот!

Тимот за е-продажба
на viart.mk]