Мени
Вашата кошничка

Познати личности

07 апр. Симон Трпчески
0 288
Симон Трпчески (18 септември 1979, Скопје) — меѓународно истакнат македонски класичен пијанист. Тој е еден од најафирмираните македонски изведувачи и веројатно најдобриот македонски пијанист на сите времиња. За неговиот талент сведочат мноштво меѓународни успеси и највисоки критики, како и генералното мислење на музичките критичари ширум светот. Во..
Прикажани 1 од 1 до 1 (1 Страни)