Мени
Вашата кошничка

Весела азбука: креативна книга со буквите

Весела азбука: креативна книга со буквите
Ново
Весела азбука: креативна книга со буквите

А...како авион...Б...како був...В...како верверичка...

„Весела азбука“ е петтата книга од нашиот нов едукативен серијал „Учење низ игра“. Во оваа креативна книга со буквите, преку песнички, реченици и стикери, најмладите на забавен и интерактивен начин ќе се запознаат со сите букви од нашата азбука. Нашиот тим подготви и многу активности за наставниците и родителите како и за секое од изданијата од оваа едиција.

Напиши мислење

Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да напишете миселње
  • Залиха: Достапно
  • Код: UCNJ005
  • Димензии: 0.00cm x 21.00cm x 21.00cm
  • Година на издавање: 2021
  • Бр. на страници: 24
  • Јазик: македонски
  • ISBN: 978-9989-33-823-6
Прегледи: 586
190.00 ден.