Мени
Вашата кошничка

Учење низ игра со буквите

Учење низ игра со буквите
Учење низ игра со буквите
Учење низ игра со буквите
Учење низ игра со буквите
Учење низ игра со буквите

УЧЕЊЕ НИЗ ИГРА СО БУКВИТЕ претставува сет од едукативни картички со азбуката изработени во соработка со Логопедско друштво Интеракција плус.
Картичките се изработени од цврст каширан картон, со илустрирани поими и реченици и претставуваат совршено едукативно помагало за сите оние кои за прв пат ја изучуваат азбуката и пишувањето.

Димензии на картичка: 7 x 11 cm
Број на картички: 31
Печат: пластифицирани (двостран) колор на цврст каширан картон

Напиши мислење

Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да напишете миселње
  • Залиха: Достапно
  • Код: KUT001
  • Димензии: 0.00cm x 29.00cm x 20.00cm
  • Година на издавање: 2019
  • Бр. на страници: 31
  • Јазик: македонски
Прегледи: 1807
420.00 ден.