Мени
Вашата кошничка

Убаво однесување - бонтон за деца

Убаво однесување - бонтон за деца
Убаво однесување - бонтон за деца
Убаво однесување - бонтон за деца
Убаво однесување - бонтон за деца
Ново
Убаво однесување - бонтон за деца
Убаво однесување - бонтон за деца
Убаво однесување - бонтон за деца
Убаво однесување - бонтон за деца
Убаво однесување - бонтон за деца

НАЈУБАВИОТ бонтон пристигна во Феникс!
Kнигата УБАВО ОДНЕСУВАЊЕ е прекрасно илустрирано издание што ги учи децата како да се однесуваат во секојдневниот живот.

Правилата за убаво однесување подразбираат: искреност, добронамерност, праведност, вистинољубивост, едноставност и љубезност. Тоа се најблагородните и трајни човечки особини.
Двете основни златни правила се: „Не прави го тоа што не би сакал да ти го прават тебе!“ и „Однесувај се така како што сакаш другите да се однесуваат кон тебе!“

Содржини во книгата:
Учам да се грижам за моето милениче
Учам да се однесувам добро
Учам да бидам љубезен
Учам да бидам силен
Учам да помагам
Учам да ја одржувам чистотата во мојот град
Учам да бидам послушен
Учам да ја зборувам вистината
Учам да споделувам
Учам да кажувам благодарам

Напиши мислење

Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да напишете миселње
  • Залиха: Достапно
  • Код: BONTON2
  • Година на издавање: 2021
  • Бр. на страници: 80
  • Јазик: македонски
  • ISBN: 978-9989-33-801-4
Прегледи: 438
499.00 ден.