Мени
Вашата кошничка

Факти

25 мар. РАЗВОЈОТ НА ДЕЦАТА ПО ГОДИНИ
0 463
Што треба да прават децата на определена возрастВо првата година е најбитно движењето и (с)фаќањето.Во втората година во прв план се гледањето и набљудувањето.Со три години се учат песнички и се рецитира.Со четири години може да започне да се учи и странски јазик.Со пет години децата треба да знаат да го гледаат, разбираат и следат часовникот.Со ше..
Прикажани 1 од 1 до 1 (1 Страни)