Мени
Вашата кошничка

Конкурси

КОНКУРС ЗА ЛИТЕРАТУРНИ И ЛИКОВНИ ТВОРБИ НА ТЕМА ЛИПА
Се покануваат сите млади, но и возрасни творци да создадат песна и цртеж на тема ЛИПА.
Секој млад и возрасен творец има право да учествува на Конкурсот со една своја литературна и ликовна творба на тема ЛИПА.
Творбите треба да се испраќаат на следниов мејл: info@viart.mk
Сите пристигнати творби ќе бидат објавени на сајтот за деца www.viart.mk, а потоа ќе биде извршен избор на најдобрите ликовни и литературни творби во двете категории: за возрасни и деца и најдобрите автори ќе бидат наградени со книги.
Ве поздравуваме и Ви благодариме!

There are no blog posts to list.